Nootregels

We zijn vol enthousiasme om jullie na al die tijd weer te ontvangen bij de Notabelen en jullie zo goed en gastvrij mogelijk van dienst te zijn. Zoals je begrijpt zijn er flink wat regels waar we ons allemaal aan moeten houden. We hopen op jouw medewerking en begrip. Ons personeel staat uiteraard klaar om dingen te verduidelijken of te overleggen.

Om zo transparant mogelijk te zijn hebben we het beleid van de komende tijd uitgeschreven zodat je als gast weet wat je kan verwachten.

Openingstijden
Op maandag 1 juni om 12.00 uur opent de Notabelen zijn deuren van het restaurant en het terras, met een nieuwe menukaart. We kunnen niet wachten!
De komende tijd zijn dit onze vaste openingstijden:
Zo t/m do 12.00-21.00
Vrij en za 12.00-22.00

Het spreekt voor zich maar we willen het toch benoemen: heb je klachten die kunnen duiden op een Corona-besmetting of ben je in contact geweest met iemand die besmet is, kom dan niet naar de Notabelen. We ontvangen je graag een andere keer als dat wel veilig is.

Reserveren
Voor zowel een bezoek aan ons terras als aan ons restaurant vragen wij je om te reserveren.
Dit kan via 0343-415989 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (pas na een bevestiging van ons is de reservering definitief).
We vragen je met hoeveel personen je komt, of jullie huisgenoten zijn (i.v.m. de tafelindeling) en wat de gewenste tijdsduur van het bezoek is.
Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan is i.v.m. de 1.5 meter afstand 4 personen de max. per tafel.

Wellicht dat binnenkort reserveren voor het terras niet meer nodig is maar in eerste instantie doen we dit om zo goed mogelijk alle opgelegde maatregelen te kunnen handhaven.

Mocht je langs de Noot lopen kan je uiteraard altijd ter plekke overleggen met onze medewerkers of er een tafel vrij is. Het is helaas met de huidige maatregelen niet mogelijk om zelf aan een tafel plaats te nemen zonder overleg.

Aankomst
- Bij aankomst word je ontvangen door ons personeel.
- We stellen je een paar korte vragen over je gezondheid.
- We vragen je gebruik te maken van de aanwezige desinfectie middelen.
- Hierna word je verwezen naar je tafel die voor jou gereserveerd is.

Het is nadrukkelijk, helaas, niet mogelijk om zelf plaats te nemen aan een tafel zonder het personeel te raadplegen en de verplichte gezondheidsvragen te beantwoorden.


Helaas kunnen we i.v.m. het maximaal aantal gasten in het restaurant bij regen niet garanderen dat er, als je op het terras zit, in het restaurant plek is.


Aan tafel
- Op de tafel ligt een disposable menukaart zodat deze alleen door jou wordt aangeraakt.
- Ook de borrel- en de kinderkaart worden eenmalig, alleen door jou, gebruikt.
- Maak alleen, zittend, gebruik van de voor jou aangewezen plek.
- Graag niet zelf tafels en stoelen schuiven: raadpleeg hierover eerst het personeel.
- Bij gebruik van het toilet maximaal 1 persoon in de aangegeven wachtruimte.
- Bij je reservering heb je een tijdsblok aangegeven. Wij vragen je vriendelijk je daar aan te houden en of te overleggen met het personeel als je langer wilt te blijven.
- Betaal zo veel mogelijk met PIN.

Het is voor alle horecazaken een verplichte maatregel dat iedereen zit (zowel op terras als in het restaurant) tijdens zijn verblijf. De vrijdagavondborrel zoals je die gewend bent (staand bij de bar) kan daarom de komende tijd niet. Uiteraard kan je ook heerlijk zittend borrelen aan een tafeltje ;-).

Afstand
- Houd, ook zittend, 1.5 meter afstand van je tafelgenoten en andere gasten
- De 1,5 meter afstand geldt niet voor huisgenoten.
- Tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
- Het personeel komt zo min mogelijk in de nabijheid van onze gasten, maar soms moet dat wel. Zoals bij het uitserveren van een bestelling. Dit is akkoord bevonden door de overheid en beschreven in het protocol voor de horeca.
- Bij gebruik van het toilet maximaal 1 persoon in de aangegeven wachtruimte.
- Betaal zo veel mogelijk met PIN.

Gastheren & Gastvrouwen
Uiteraard houden wij ons zelf ook aan alle geldende regels.
Ons personeel:
- Volgt nadrukkelijk de adviezen van het RIVM en verschijnt niet op werk bij de minste of geringste klachten.
- Wast meerdere keren per uur handen.
- Desinfecteert meerdere keren per uur veel gebruikte oppervlakken.
- Desinfecteert na vertrek gast uitgebreid zijn of haar tafel en stoelleuningen.

We snappen dat dit anders is dan hoe je een bezoek aan de Noot gewend bent maar we doen er alles aan om je bezoek zo prettig mogelijk te maken.
We hopen dan ook van harte dat al deze regels een leuk bezoek aan de Noot niet in de weg staan!
1 juni gaat onze heerlijke nieuwe menukaart in.

We gaan ervoor.

Heel graag tot snel!

Reserveren kan via 0343-415989 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens Gasthuys de Notabelen
Robert & Ruard